Geboortelijsten

Retourneren

Wil je afzien van jouw aankoop? Dat kan binnen veertien kalenderdagen, te rekenen vanaf de levering van jouw bestelling.

Je kan het product in ongebruikte staat en in de originele verpakking eenvoudig retourneren via Bpost. De retourkost bedraagt  €4,-. Bij ontvangst van je retour betalen wij jouw geld terug binnen de 14 dagen, met de retourkost van 4,- in mindering gebracht.

Gepersonaliseerde producten, fopspenen of artikelen die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd worden. Artikelen die rechtstreeks via onze leveranciers worden verzonden (bv. meubelen) hebben afwijkende retourprijzen aangezien deze met speciaal transport worden verzonden.

Hoe ga je te werk?

  • Meld je retour aan via webshop@mimibaby.be met vermelding van je naam, ordernummer en reden voor retour.
  • Je ontvangt vervolgens de vereiste retourlabel(s) via mail.
  • Stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer.
  • Bij ontvangst storten we jouw geld binnen de 14 dagen terug, met de retourkost van 4,- in mindering gebracht. 
  • Print het label, plak het op de doos en breng je pakket binnen in een Bpost postpunt naar keuze.

Hier vind je de link naar de Bpost in jouw buurt.


Je wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Mimi baby zich het recht om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht.