De geboortelijst die écht bij je past

Een torenhoog cliché, maar daarom niet minder waar: voor jouw baby is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij Mimi baby vinden we dat ook. Daarom begeleiden we je graag heel persoonlijk bij het samenstellen van jouw geboortelijst. Online kan je eenvoudig aan de slag op ons nieuw geboortelijstenplatform. Maak vrijblijvend een lijstje aan, pas naar hartenlust aan, ... én weet dat je op elk moment kan rekenen op het deskundig advies van de Mimi baby winkel in jouw buurt. Van klassiek tot hip, van Scandinavisch tot boho… we hebben alles in huis om je kleintje thuis te verwennen. Altijd volgens jouw smaak, wensen en budget. Waarom kiezen voor mimi baby?

  • Innovatie - Leef je online uit op ons uniek geboortelijstenplatform 
  • Warmte - Steeds een winkel in jouw buurt voor persoonlijke begeleiding en deskundig advies
  • Gemak - Online of in de winkel, geboortelijst of cadeaulijst? Mimi baby is er voor jou!
  • Keuze - Van klassiek tot trendy, van basic tot luxe, zoveel leuke merken, zoveel keuze 
  • Relax - We leveren de spulletjes, die je graag op voorhand in huis hebt, gratis aan huis enkele weken voor de geboorte
  • Geniet - Dankzij onze verregaande service kan jij volop genieten en in alle rust toeleven naar de komst van je kleintje

een waardebon van 10% en zoveel meer

Werd er voor meer dan 1.500 euro gekocht van jouw lijst? Dan krijg je bij het afsluiten van je lijst een aankoopbon van 10% van de verkochte waarde. Die kan je vrij besteden in jouw Mimi baby winkel. Naast de aankoopbon lopen er ook regelmatig leuke acties! Ontdek welke leuke acties we momenteel voor jou in petto hebben. 

alles voor de geboorte in huis

Om de komst van je baby optimaal voor te bereiden, komen we enkele weken voor de geboorte de gewenste artikelen van je lijst gratis bij je thuis leveren. Zo hoef je die eerste dagen niet van je roze wolk te komen! Vrienden en familie kunnen online of in de winkel deze artikels schenken.

Je lijstje samenstellen

Tijdens een afspraak luisteren we naar jou! Jouw verwachtingen en smaak zijn immers de basis. Voeg daarbij onze expertise en je krijgt een geboortelijst die echt bij je past. Je kan je lijst ook thuis verder aanvullen, maar natuurlijk blijft de winkel je eerste hulplijn voor (bijna) alle babyvragen!

Ga online van start

Wens je al eens te snuisteren in ons ontzettend ruim aanbod of wil je vrijblijvend van start gaan met je geboortelijst? Maak dan snel je account aan en ga alvast online aan de slag. Heb je toch nood aan wat extra advies? No worries, dan is jouw kladlijst alvast de leidraad op jouw geboortelijstafspraak. Je lijst wordt pas definitief na activatie.