Geboortelijsten

Uniek geboorteconcept

Naast de volledige geboortelijst, werken we ook je geboortekaart en de bijpassende doopsuikers uit! Zo heb je één aanspreekpunt om de komst van je kleintje optimaal en tot in de puntjes voor te bereiden. Klassiek, tijdloos of trendy? Wij stellen steeds alles in het werk om voor jou een uniek geboorteconcept samen te stellen. 

It's all up to you

Het ontwerp van je geboortekaartje en doopsuikers komt tot stand bij de winkel in jouw buurt. Heb je al een concreet idee voor ogen of wil je inspiratie opdoen in onze stalen en voorbeelden? We denken graag met je mee voor een uniek geboorteconcept. 

Ook voor het drukwerk en de presentatie van de doopsuikers kan je rekenen op onze expertise. Zo trakteer jij je kraambezoek binnenkort op echte kunstwerkjes! 

Inspiration is everywhere

Laat je alvast inspireren door enkele van onze realisaties! Hou bovendien onze Facebookpagina en/of onze Instagram account in de gaten, want daar delen we op regelmatige basis de nieuwste, tot in de puntjes uitgewerkte, geboorteconcepten met jullie.

Mimi baby, jouw one stop shop

Bij Mimi baby houden we van de persoonlijke aanpak en volgen alles zelf op, van begin tot einde. Van een eerste vrijblijvend infogesprek tot de levering aan huis of op de materniteit. Een afspraak maken voor jouw geboortekaartjes en/of doopsuiker, dat kan in 1-2-3 online!