Mommies to be, ook voor jullie zijn het bizarre tijden, maar probeer er ondanks alles toch het beste van te maken. Bereid je in alle rust voor op de komst van je wondertje, geniet van de kleine dingen en ontspan! 

Wij wensen de mama's in spe die kiezen voor Mimi Baby dan ook NU al te bedanken voor hun vertrouwen. We doen er graag alles aan om deze lockdown periode net iets aangenamer te maken voor jullie.

Leg je nu immers je afspraak vast voor je geboortelijst, dan sturen wij jullie alvast een heel leuk geschenkje toe*. En dit geschenkje krijg je bovenop alle andere voordelen en lopende acties! 

Lijkt een geboortelijst bij Mimi Baby jou wel wat? Weet dan dat onze Mimi Baby shops klaar staan om al jullie vragen te beantwoorden, hetzij via Skype, mail, Messenger, ... 

Hoe gaat het in zijn werk?

1/ Leg nu reeds de afspraak voor je geboortelijst vast in een van onze Mimi Baby shops (deze afspraak kan virtueel doorgaan of in een van onze shops van zodra de crisis is gaan liggen). 

2/ Wij sturen jou de wellnessbox van Bubbles at Home ter waarde van 45 euro volledig gratis per post toe. En dit bovenop de andere voordelen, verbonden aan een geboortelijst bij Mimi Baby!

3/ Genieten maar! Geniet van een heerlijk warm badje met bruisbal, smeer je bol buikje in met de body butter of verfris jezelf met de heerlijk ruikende body mist van Bubbles at Home.

Gratis wellnessbox bij vastleggen afspraak geboortelijst

* Actie is geldig bij:

  • Het vastleggen van een afspraak voor een geboortelijst vanaf 25 maart 2020

  • Minimum lijstwaarde 950 euro

  • In volgende gevallen zult u de factuur ontvangen van uw geschenk en zal er 51 euro in rekening worden gebracht (cadeau + verzending) 
  1. bij annulering van de afspraak 
  2. bij niet vastleggen van de geboortelijst
  3. indien het totaalbedrag van de bestelling of geboortelijst onder de 950€ bedraagt
  • Het geschenk is wél cumuleerbaar met andere acties en kortingen
Wellness box ter waarde van 45 euro

Wens je vrijblijvend meer info?