Heb jij altijd al gedroomd van een eigen babywinkel? Neem dan zeker eens de tijd om het succesverhaal te lezen van de twee zussen, Rita & Anita. Zij werden franchise partner van Mimi Baby en openden in november de deuren van hun winkel. 

Ontmoet Rita & Anita

Twee zussen, beiden afkomstig uit de zorgsector, beiden een groot hart voor baby's en kindjes, koesterden samen één grote droom: een eigen babywinkel starten.

Maar hoe praktisch deze droom verwezenlijken? Hoe verloopt het contact met leveranciers? Waar moeten ze op letten bij het zoeken naar een pand? Welke software hebben ze nodig om hun winkel te ondersteunen? Hoe de winkel sterk in de markt zetten? 1001 vragen waarop ze als starter niet meteen een antwoord wisten.

Ontmoet Rita en Anita

Toen leerden ze Mimi Baby kennen ...

De zussen kwamen in contact met Mimi Baby en vertelden honderduit over hun grote droom. Met behulp van jarenlange ervaring en de sterkte van een groep van reeds 15 babywinkels ondersteunde Mimi Baby Belgium de twee zussen bij het verwezenlijken van hun droom. 

 

Een sterke Mimi familie

Rita & Anita werden franchise partner

Als franchise partner van Mimi Baby kregen Rita en Anita de opportuniteit om vrijwel meteen én op een betaalbare manier hun eigen babywinkel op te starten. Als hun eigen baas bepalen ze hun eigen openingsuren, kiezen ze hun eigen collecties, ... maar worden ze op tal van manieren ondersteund door de Mimi groep. Elke winkel binnen de Mimi Baby groep krijgt immers ondersteuning op maat. 

Franchise partner

Ondersteuning op maat

Website op maat

Als franchise partner krijg je je eigen Mimi Baby website met eigen URL. Bovendien heb je de mogelijkheid om ook een webshop te integreren in je website. Deze website is bovendien voorzien van een geboortelijstmodule waarop klanten een geschenkje kunnen kopen van een geboortelijst.

Praktische hulp & opleidingen

Mimi Baby Belgium voorziet in opleidingen op maat om de winkels naar een hoger niveau te tillen. Bovendien kunnen ze steeds aankloppen voor praktische hulp en hands-on advies.

Permanente bijstand

Het hoofdkantoor staat 7/7 paraat om je bij te staan bij het managen en runnen van een eigen winkel.

Ondersteuning visual merchandiser

Bovendien ondersteunt onze visual merchandiser Julie de winkels maar al te graag bij het (her)inrichten en aankleden van hun winkels.

 

Ondersteuning op maat

Marketingondersteuning & gezamenlijke acties

Bovendien biedt Mimi Baby Belgium de winkels ook ondersteuning op het vlak van marketing. Zo wordt er bijvoorbeeld samen nagedacht over marketingacties en worden er visuals uitgewerkt en aangeleverd.

Contact met leveranciers

Mimi Baby Belgium maakt je graag wegwijs in het grote web van leveranciers en brengt je in contact met de juiste personen. 

Marketingondersteuning

Een groep van jonge & dynamische collega-ondernemers

Bovendien beland je in een dynamische groep van jonge ondernemers, mama's en gemotiveerde vrouwen, die samenwerken om Mimi Baby sterk in de markt te zetten.

Samenwerken met collega's

Een droomstart

Dankzij tonnen ambitie & motivatie en de juiste ondersteuning kenden Rita en Anita een geweldige start met hun winkel. Zo besloten ze, slechts 6 maanden na hun opening, te verhuizen naar een groter pand in hartje Kalmthout.

Een droomstart

Het resultaat? Een prachtige winkel!

Op 22 mei opende de nieuwe winkel de deuren en een dikke pluim voor de zussen: het is een pareltje geworden! 

Een prachtige babywinkel

Ook iets voor jou?

Droom jij net als Rita & Anita ook van een eigen babywinkel? Neem dan vrijblijvend contact op met Stefanie voor een kennismakende babbel (0483 49 11 32).

Eigen winkel starten

Stel je kandidaat