Geboortelijsten

Alles voor je kleintje

Persoonlijk advies & topservice

Laat je inspireren door onze sfeervolle winkel

Van klassiek tot kleurrijk en hip, Mimi baby Ulft is de babyspeciaalzaak die iedereen weet te bekoren. We combineren een sfeervolle winkelervaring met eerlijk advies vanuit ervaring. Van leuk geschenk tot verrassende babyshower, wij maken er keer op keer iets bijzonders van. 

jouw cadeaulijst bij mimi baby ulft

Een cadeaulijst is een soort wishlist voor je babyspullen. Op deze lijst verzamel je alle spullen die je nodig hebt of die je graag zou willen krijgen voor de baby. Op de babyshower of na de geboorte kunnen familie en vrienden dan een cadeautje kiezen van jullie lijstje. 

Heb je interesse om zo'n handige cadeaulijst aan te leggen? Bij Mimi baby Ulft begeleiden we je graag persoonlijk. Je kunt rekenen op ons advies en we helpen je graag bij het uitkiezen van de geknipte spulletjes voor je kleintje.

Fijne selectie merken

In onze huiselijke winkel ontdek je toffe babymerken. Snuister in alle rust even rond of laat je door ons adviseren! Van complete babylijst tot bijzonder geschenk, we denken mee tot jij helemaal tevreden bent. Kom de mogelijkheden ontdekken en laat je inspireren door onze 7 ingerichte babykamers. 


WAAROM mimi baby ulft?

  • Sfeervolle babyspeciaalzaak
  • Voor ieders wensen, budget en smaak
  • Eerlijk advies en sterke service
  • Babylijst met de mooiste geschenken
  • Creatieve aanpak voor gender reveals, babyshowers en kraamfeesten

handige checklist

Download onze checklist & bereid je lijst voor.

Gelukszakje

Laat je inspireren door ons gelukszakje

Het zit in de details

Met ons oog voor detail maken we voor jou het verschil. De babykamer samenstellen tot het ‘dit-is-het-gevoel’? Een geschenkje met een speciale touch inpakken? Of een creatief concept uitwerken voor je kraamfeest? Jouw wensen staan altijd centraal. Daag ons dus gerust uit met een babykamer van A tot Z of een origineel 10-daags kraampakket, wij realiseren het met heel veel passie en plezier!


advies uit onze eigen ervaring

Toen dochter Jady in verwachting was, vonden we in de buurt geen mooie babywinkel waar je persoonlijk wordt geadviseerd. Daarom besloten we om met Mimi baby Ulft zelf zo’n fijne babyspeciaalzaak te openen. Als jonge mama en oma geven we advies vanuit onze eigen ervaring, altijd eerlijk en volgens jouw smaak en budget. 

Mimi baby Ulft

F.B. Deurvorststraat 60, 7071 BK Ulft
Maandag
op afspraak
Dinsdag9.30 - 17.30 uur
Woensdag9.30 - 17.30 uur
Donderdag9.30 - 17.30 uur
Vrijdag9.30 - 17.30 uur
Zaterdag9.30 - 16.00 uur
Zondagop afspraak
Mimi baby Ulft
Van aankleding tot bedankjes, wij werken je baby shower of kraamfeest tot in de puntjes af!”