Geboortelijsten

Welkom in onze

Feelgood baby shop

Wij leggen je in de watten

Een complete geboortelijst of een feestelijk geschenkje? Dorien neemt altijd de tijd om je persoonlijk te adviseren. In de winkel gaan hippe merken en nostalgische klassiekers hand in hand. Ook voor geboortekaartjes en doopsuikers ben je bij Mimi baby Sint-Katelijne-Waver aan het juiste adres. Kom gerust eens rondkijken, bij ons is elke dag de gezelligste!


Waarom Mimi baby Katelijne?

  • Gezellige shoppen in een leuk hoekpand
  • Van cadeautje tot complete lijst, altijd welkom!
  • Mix van klassieke en moderne merken
  • Persoonlijke service, mét de glimlach
  • Lijst, kaartjes en doopsuiker … alles onder 1 dak

Zoveel merken, zoveel keuze

Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje of langskomt voor een geboortelijst … Dorien staat altijd met de glimlach voor je klaar! Ze mixt klassiekers met toffe, moderne merken en dat binnen elk budget. Kom gerust eens snuisteren, je stapt altijd buiten met iets unieks! Jouw one-stop baby shop

Je geboortelijst aanvullen met mooie geboortekaartjes en doopsuikers? Bij Mimi baby Sint-Katelijne-Waver vind je alles onder één dak! Ik maak graag tijd om jou persoonlijk te adviseren en je vragen deskundig te beantwoorden. 

Mimi baby Sint-Katelijne-Waver

Ijzerenveld 115, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Maandag
13.00 - 18.00 uur
Dinsdagop afspraak
Woensdag10.00 - 17.00 uur
Donderdag13.00 - 18.00 uur
Vrijdag10.00 - 17.00 uur
Zaterdag13.00 - 17.00 uur
Zondagop afspraak
Mimi baby Sint-Katelijne-Waver
Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje of langskomt voor een geboortelijst … ik sta altijd met de glimlach voor je klaar!