Geboortelijsten

Unieke selectie van

meer dan 100 merken

Moeder en dochter als powerduo

Onze stille droom werd werkelijkheid … in onze babywinkel willen we jouw babydromen helpen realiseren. Van een geboortelijst die 100% past bij jouw stijl tot originele kaartjes en doopsuiker, Mimi baby Antwerpen is de one-stop-shop voor alle jonge ouders.

Totaalbeleving voor jonge ouders

Je geboortelijst samenstellen of een mooi geschenkje uitkiezen? In onze sfeervolle winkel is het altijd aangenaam vertoeven. Als moeder en dochter gaan we voluit voor persoonlijke service en adviseren we je graag over de leukste babyspullen. Van klassiek tot Scandinavisch en van hip tot boho, bij Mimi baby Antwerpen vind je alle stijlen onder één dak

Tal van leuke merkjes

In onze one-stop-shop staat beleving centraal. Laat je verrassen door onze gezellige themakamers, aangekleed met de mooiste babymerken zoals First en Théophile et Patachou. 


Waarom Mimi baby Antwerpen?

  • De gezelligste babyspeciaalzaak in het centrum van Wilrijk
  • Alle stijlen en budgetten onder één dak 
  • Persoonlijk advies én een luisterend oor op elk moment
  • Stijlvolle geboortekaartjes & bijpassende doopsuikers op maat

Wij staan voor je klaar!

We verwelkomen je graag in onze nieuwbouwwinkel in het hart van onze thuisstad Wilrijk. Buiten parkeer je gratis vlakbij, binnen wacht je een hartelijke ontvangst in een huiselijke sfeer. Vertrouw op ons deskundig advies om je in alle rust voor te bereiden op de komst van je kleintje. Van de eerste afspraak tot ver na de geboorte, wij staan altijd voor je klaar! 

Mimi baby Antwerpen

Bist 25A, 2610 Wilrijk
Maandag
gesloten
Dinsdag10.00 - 17.30 uur
Woensdag10.00 - 17.30 uur
Donderdag10.00 - 17.30 uur
Vrijdag10.00 - 17.30 uur
Zaterdag10.00 - 17.30 uur
Zondaggesloten
Mimi baby Antwerpen
Naast een persoonlijke geboortelijst, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor toffe geboortekaartjes en doopsuikers."