Betaling


Jouw betaling wordt afgehandeld en beveiligd door Mollie zonder extra kosten. Jouw betalingsgegevens en transacties worden niet bewaard in ons systeem.

Je kan eenvoudig, snel en veilig betalen via:
* Bancontact
* Kredietkaart (VISA/Mastercard)
* Paypal
* iDEAL

Voor geen enkele betaalmethode worden kosten aangerekend.
Lukt het betalen niet, contacteer ons dan even via webshop@mimibaby.be of bel 050/737 959 en dan helpen wij je graag verder.
--
Levering

* Wij proberen alle bestellingen binnen 1 à 3 werkdagen te verzenden.
* Gepersonaliseerde producten hebben een levertermijn van 4 à 20 werkdagen. Informeer gerust via webshop@mimibaby.be indien je graag de levertermijn van jouw bestelling wenst te weten.
* Zodra je pakje bij ons vertrekt wordt het normaal gezien binnen de 1 à 2 werkdagen geleverd.

Bpost informeert je op voorhand over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, tot op 30 minuten voor de levering kan je nog wijzigingen uitvoeren! Je kan het moment en het adres van levering laten wijzigen en je pakket:
* afhalen in een Bpost postcentrum in de buurt,
* laten leveren op een andere dag,
* laten leveren op een ander adres of
* laten neerzetten op een veilige locatie.

Op de dag zelf word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen. Check zeker ook je ongewenste mails of beter, download de Bpost app, registreer met je online shopping e-mailadres en je ontvangt automatisch je pakketnotificaties.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van levering?

Geen probleem. Je pakket wordt bij je buur geleverd. Is deze ook niet thuis? Dan wordt je pakket naar een Bpost postcentrum in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

Mijn pakket werd beschadigd geleverd?

Bezorg ons een foto van het label op de doos, de binnenkant van de doos en de beschadigde inhoud. Dit hebben we nodig om een claim op te starten. Wij zorgen dan spoedig voor een oplossing.