Geboortelijsten

Helping Hand & Body Kit (handwash, hand&bodylotion)

€ 24,95

  • Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzenden vanaf €75 in België en Nederland
  • 14 dagen bedenktijd

Niet langer beschikbaar

Bekijk winkelvoorraad

Als we aan lichaamsverzorging denken, vergeten we de handen nog weleens. Daarom heeft Naïf een natuurlijke Hand- & Lichaamsverzorgingsset voor je samengesteld, zodat je helemaal soft & clean door het leven kan gaan. En met clean bedoelen we ook dat de producten goed zijn voor de planeet. De set komt in mooie verpakking, dus ook leuk om als cadeau te geven. En gewoon handig dat je én de handzeep én de lotion in één hebt.

Dit zit erin: Naïf Reinigende Handzeep: Barst van de natuurlijke ingrediënten, reinigt én verzorgt, zonder uit te drogen. Hoe? De plantaardige glycerine die erin zit, bindt aan water en zorgt ervoor dat je handen soepel en zacht blijven. Klaar met wassen? Smeer je handen vervolgens in met de Naïf Verzorgende Hand & Body Lotion.

Naïf Verzorgende Hand & Body Lotion: Deze lotion staat voor je klaar, op ieder moment van de dag. Op je bureau, je wastafel, in je tas; altijd binnen handbereik. Hij maakt je huid zacht, maar reguleert ook de vochtbalans. Dit komt door lijnzaadolie, macadamia-extract en avocado-olie. Plus nog andere natuurlijke en pure ingrediënten. Ook fijn: plakt niet en trekt snel in. Dus, insmeren en je kunt gewoon weer verder met waar je mee bezig was.

Geslacht Unisex
Afmetingen Box