Geboortelijsten

Food Processor - Pink

€ 25,99

  • Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzenden vanaf €75 in België en Nederland
  • 14 dagen bedenktijd

Niet langer beschikbaar

Bekijk winkelvoorraad

Eigen koekjes of gebak maakt jouw kleintje voortaan zelf met deze super leuke keukenrobot van Label Label. Deze keukenrobot met toebehoren is vervaardigd uit kwaliteitsvol FSC gecertificeerd hout en werd voorzien van de Label Label kleuren en symbolen met behulp van kindvriendelijke verf op waterbasis.

Deze Label Label keukenrobot is net wat de kleine chefs nodig hebben om hun denkbeeldige creaties tot leven te brengen. De mixer wordt naar omhoog gezet zodat alle ingrediënten in de mengkom kunnen toegevoegd worden. Breng deze terug omlaag en mixen maar! Door de hendel bovenaan rond te draaien zal de mixer alle ingrediënten mengen. Met de schuifknop kan de mixsnelheid ingesteld worden. Bakplezier is verzekerd! De set is compleet met de meegeleverde accessoires: een eitje om open te breken en uiteraard een brikje melk om aan het gebak toe te voegen.

De "real" look en werking van de Label Label keukenrobot stimuleert niet alleen de creativiteit en verbeeldingskracht. Kinderen leren ook te interageren en oefenen hun oog-hand coördinatie.

Tip: neem zeker een kijkje naar alle andere keukenaccessoires, want... een gebakje zonder koffie of thee is niet compleet!

Geslacht Meisje