Geboortelijsten

S-fles wide 310ml xl

€ 14,99

  • Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzenden vanaf €75 in België en Nederland
  • 14 dagen bedenktijd

Niet langer beschikbaar

Bekijk winkelvoorraad

De Difrax Papfles XL heeft een extra brede speen opening, ideaal voor het geven van grove granen papvoeding die vanaf 9 maanden gegeven mag worden.

De wide XL flessenspeen met extra brede opening in de speen zorgt ervoor dat je kindje rustig kan drinken en lekker kan gaan slapen met een volle buik. Door de zilverkleurige handgrepen is de S-fles makkelijk zelf vast te houden. De S-vorm van de fles zorgt ervoor dat de speen altijd gevuld is. Zo kan je kindje lekker doordrinken.

De populaire Difrax S-fles met anti-colic systeem is uniek. Het anti-colic systeem achterin de S-fles én de speciale S-vorm zorgen voor een constante toevoer van melk. Er ontstaan minder luchtbelletjes die zich bovendien niet mengen met de voeding. Hierdoor blijven alle voedingsstoffen behouden en hebben baby’s minder last van darmkrampjes. De papfles XL is verkrijgbaar in 310 ml wit en voorzien van zilverkleurige handgrepen. De papfles XL is ideaal vanaf 9 maanden.

Let op: Controleer voor elk gebruik of het luchtgaatje in het midden van het ventiel open is door er enige malen in te knijpen.

Geslacht Unisex