Geboortelijsten

Draagzak Harmony 3D Mesh Antraciet

€ 245,00

  • Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzenden vanaf €75 in België en Nederland
  • 14 dagen bedenktijd

Niet langer beschikbaar

Bekijk winkelvoorraad

Draagzak Harmony is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een zacht gestructureerde en ergonomische draagzak met een luxe uitstraling. Een drukverlagende heupriem en gewatteerde rugsteun en schouderbanden maken Draagzak Harmony ongelooflijk comfortabel. Het superzachte gaas omhelst je baby en zorgt voor een constant gevoel van nabijheid tussen jullie beiden. Draagzak Harmony is gemakkelijk in gebruik en licht van gewicht en kan gemakkelijk in uw kinderwagen of luiertas worden verpakt.

- De draagzak Harmony kan worden gebruikt voor pasgeborenen (min. 3,2 kg) en tot een leeftijd van ongeveer 3 jaar (max. 15 kg).
- De draagzak Harmony is ergonomisch ontworpen om het hele lichaam van uw baby te ondersteunen.
- De unieke 3D Mesh is een hightech en zacht gestructureerd materiaal. Het omhelst je baby zachtjes en biedt de juiste ondersteuning voor rug, nek en heupen. Draagzak Harmony is ook de coolste draagzak van Babybjorn; omdat het zeer ademende mesh zorgt voor koel en comfortabel dragen, zelfs op warmere dagen.
​- Draagzak Harmony voldoet aan de Europese of Amerikaanse veiligheidsnormen, afhankelijk van de afzetmarkt: EN 13209-2:2015 of ASTM F2236.

Geslacht Unisex